Blog

Ceval Healthfood en duurzaam ondernemen

July 1, 2016

 

 

Milieucharter Oost-Vlaanderen is een project van Voka Oost-Vlaanderen dat bedrijven die sterk staan in milieuzorg beloont.

Wie deelneemt aan Milieucharter Oost-Vlaanderen engageert zich om concrete milieuvriendelijke acties uit te voeren binnen het bedrijf. De acties worden door het bedrijf zelf bepaald en moeten de wettelijke vereisten overstijgen. Op het einde van het actiejaar worden de milieuprestaties geëvalueerd door een evaluatieteam van onafhankelijke deskundigen, samengesteld uit medewerkers van LNE, OVAM, VMM, het Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, milieudienst Agentschap Ondernemen, VITO, Voka Oost-Vlaanderen en de bedrijfswereld.

Dankzij onze zorgzame aandacht voor duurzaam ondernemen en het voortdurend verbeteren van ons beleid behaalde Vitaline NV, het bedrijf achter Ceval Healthfood, dit jaar opnieuw het milieucharter voor haar inspanningen geleverd in 2015.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Dimanche le 7 octobre, journée portes ouvertes chez La Confiance.

October 10, 2018

1/5
Please reload

Archive
Please reload

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Schaapveld 7
9200 Dendermonde
BELGIË
T: +32 52 22 58 22
info@laconfiance.be