Blog

Help ons en win VitaBran-koekjes!

April 19, 2018

 

Inzicht in consumentengedrag is voor elk bedrijf enorm waardevol. Als kleine KMO hebben we niet de middelen om een groots onderzoek op te zetten met een marktonderzoekbureau, maar hopen we een beroep te mogen doen op maximum 5 minuutjes van uw tijd om meer inzicht te krijgen in uw verwachtingen als consument m.b.t. onze koekjes en ons merk. U doet er ons niet alleen een enorm plezier mee maar maakt bovendien ook kans op een prijzenpakket met onze koekjes! #sharingiscaring https://lnkd.in/g6_23yJ

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Dimanche le 7 octobre, journée portes ouvertes chez La Confiance.

October 10, 2018

1/5
Please reload

Archive
Please reload

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Schaapveld 7
9200 Dendermonde
BELGIË
T: +32 52 22 58 22
info@laconfiance.be