top of page

We streven naar suikervrije/suikerarme stukjes plezier, met voldoende vezels én een goede nutriscore. Maar wat betekent dat nu? 
Ontdek onze waarden hieronder! 

Gezonde stukjes plezier; als dat kan met minder suiker, waarom dan niet? We streven ernaar dat onze koeken suikervrij (<0.5g/100g suiker) of suikerarm (<5g/100g suiker) zijn, Als zoetstof hebben we gekozen voor o.a. maltitol en isomalt. 

Suikerarm zwart_edited_edited.png
Sukervrij
Ceval Packaging elementen Extra_Tekengeb
Bron van vezels zwart_edited_edited.png

Wij houden van vezels! Ze stimuleren een gezonde spijsvertering én geven een vol gevoel.
We streven ernaar dat onze koeken vezelrijk (>6g/100g vezels) of een bron van vezels zijn (>3g/100g).

Vezelrijk

De nutriscore. Er valt veel over te zeggen. Een goede nutriscore betekent minder suiker, minder kcal, minder zout, minder onverzadigde vetten en méér vezels en eiwitten. Laat het net dat zijn waar we naar streven. Bovendien is het een handig visueel instrument om koekjes onderling te vergelijken. 

2560px-Nutri-score-C.svg.png
Nutriscore
Belgisch zwart_edited_edited.png

Onze koeken worden - met ons fantastisch team - geproduceerd in hartje België; Dendermonde. Bovendien kopen wij onze grondstoffen zo lokaal mogelijk aan. Wij geloven in duurzame relaties. En ja, die liefde proef je!

Belgisch

Wij produceren onze koeken uiteraard in een voedselveilige omgeving. en wij gaan verder. Elk jaar laten we ons auditeren volgens de IFS norm, dat is een europese standaard van de voedselveiligheid. Wij zijn dit jaar geslaagd met een higher level. 

go for that feel good mood

bottom of page